Vibrator

De vibrator is perfect voor snelle orgasmes tijdens het masturberen maar kan ook gewoon gebruikt worden om de sex met je partner wat vuriger te maken. Er zijn zo veel voordelen van vibrators.

Tegenwoordig bestaan er zoveel verschillende soorten vibrators dat het vaak wat moeilijk kan zijn een keuze te maken. Daarom hebben we voor jou een lijstje opgesteld:

1. Mini (bullet) vibrator

De mini vibrator is perfect voor als je op reis gaat en weinig plaats hebt aangezien deze vibrators vaak heel wat kleiner zijn dan een normale vibrator. Ook in combinatie met een dildo kan de mini vibrator voor intens genot zorgen.

2. Realistische vibrator

Zoals de naam al doet vermoeden lijken deze vibrators op echte penissen. Deze vibrators zijn het meest geliefd bij single vrouwen maar kunnen, in combinatie met een harnas, ook gebruikt worden om mee te peggen.

3. Anale vibrator

De meeste vibrators zijn gemaakt voor vrouwen, maar de anale vibrator is uitermate geschikt voor zowel man als vrouw. Anale vibrators zijn vaak wat soepeler en zijn uitermate geschikt voor prostaat stimulatie.

4. Tarzan vibrator/Rabbit vibrator

De tarzan vibrator is één van de bekendst en meest geliefde vibrators. Deze vibrators zien er namelijk precies uit als een gewone vibrator maar hebben als extraatje een ‘armpje’ dat gebruikt kan worden om de clitoris te stimuleren. Sommige tarzan vibrators hebben zelfs een derde ‘armpje’ voor de anus.

5. XXL vibrator

Voor de vrouwen (of mannen) die het graag wat groter willen.

6. Waterdichte vibrator

Indien je zin hebt om sex te hebben in het zwem- of bubbelbad dan is een waterdichte vibrator natuurlijk de beste optie. Deze vibrators zijn meestal volledig omwikkeld door siliconen en voorzien van een kleine opening om de batterijen te vervangen.

7. G-spot vibrator

De G-spot vibrator dient natuurlijk om de G-spot te stimuleren. Het stimuleren van de G-spot geeft namelijk een erg lekker gevoel en het stimuleren ervan zorgt er vaak voor dat vrouwen sneller en intenser klaarkomen.

Meer uitgebreide informatie over waar op te letten bij vibrator bestellen lees je op de website van De Paarse Keizerin. Overigens ook een uitstekende plek om goede veilige vibrators daadwerkelijk aan te schaffen.