Yoni massage

Na het lezen van deze titel vraag je, je hoogstwaarschijnlijk af wat in godsnaam een yoni massage is en waarom je hier nog nooit eerder van hebt gehoord?

Wel, laten we beginnen met uit te leggen dat de yoni massage ook wel de vaginale of kut massage genoemd wordt. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur zal dit je ofwel wat afschrikken of juist helemaal enthousiast maken. Lees dus gerust verder want er is een grote kans dat je nu al een volledig verkeerd beeld in je hoofd hebt.

Wat is de yoni massage?

Massages zijn heerlijk. Voor de meesten is het ontvangen van een massage het allerbeste maar natuurlijk zijn er ook heel veel mensen die enorm genieten van het geven van een massage.

Dit gezegd zijnde, vaak verwacht de gever van een massage al snel iets terug. Dit kan ofwel een massagebeurt, sex of iets anders zijn. Het magische aan de yoni massage is dat de vrouw het absolute middelpunt is en helemaal niets hoeft te doen, dit zowel tijdens als na de massagebeurt. De reden hiervoor is simpel: wanneer een vrouw weet dat er niets van haar verwacht wordt, pas dan kan ze zich volledig los laten gaan.

Voorbereiding: wat heb je nodig?

Kaarsen, massageolie, muziek en kussens, dit zijn de vier dingen die je nodig hebt voor de perfect yoni massage.

Het is erg belangrijk dat je een gezellig, comfortabel en romantisch plekje creëert. Dit hangt natuurlijk af van persoon tot persoon maar zachte achtergrondmuziek, licht geurende kaarsen en zachte kussens zijn allemaal goede opties.

Wat gebeurt er tijdens de yoni massage?

yoni massageBij de yoni massage wordt alles gemasseerd. En het woord alles mag je erg letterlijk nemen. Bij de Yoni massage wordt je namelijk niet enkel van kop tot teen gemasseerd maar ook de intiemere geslachtsdelen worden gemasseerd en dit zowel vanbinnen als vanbuiten.

Het doel is niet om een orgasme te bereiken maar eerder ervoor te zorgen dat je, je zo veilig en gedragen voelt dat je, je volledig kunt ontspannen en genieten.

En wat na de yoni massage?

Verder genieten, meer niet. Zoals eerder vermeld, de yoni massage is een sensuele massage zónder seksuele doeleinden. Na de massage wordt dus helemaal niets van je verwacht. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en genieten. Ook ‘Moderne Hippies’ gaat hiermee akkoord en vermeldt dat elke vrouw een yoni massage anders ervaart: waar de ene vrouw opgewonden raakt, verdwijnt bij de andere verdriet of oude schaamte.